Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárok és kutyáik

2010.01.31

Paris Hilton új kutyája!

   Természetesen a valóságban ez nem így van, hiszen Paris Hiltonnak nincs nagy kutyakollekciója, amiből válogathatna reggelente...csupán arról van szó, hogy a kis Hiltonunoka túl nagynak, és nehéznek találta előző kutyusát Tinkerbellt (mennyit nyomhat egy ilyen kis chihuahua 1 talán 2 kilót...mindegy sokallta), így egy laza mozdulattal megvált tőle.

  Új hűséges társa: Bambi, aki szintén chihuahua, de még kölyök, s ebből adódóan nagyon picike. Az olvasottak fényében talán még mindig jobb lett volna a kollekciós változat, ott legalább mindegyik ebnek jutott volna egy kis szelet (hűségesnek nem mondható) gazdijukból.

   Paris eme húzásával komolyan kivívta számos állatjogi és állatvédő szervezet haragját, akik szerint egyetlen embernek sincs létjogosultsága, így bánni állataival. Amerikában sokan már csináltattak maguknak: Save Paris Hilton- feliratú pólót, s remélik, hogy Willy után újabb lelket menthetnek meg, csak míg a bálnát a rabságától, Parist szerintük hatalmas szabadságától kellene "megszabadítani"!

 3xneal.jpg

 

Liv Tyler és Neal

Liv Tyler: Steven Tyler, az Aerosmith frontemberének lánya, méltán népszerű színésznő, Royston Langdon, a SpaceHog énekesének felesége, a Givenchy egyik kampányának arca, s több, mint két éve egy tündéri kisfiú méltán büszke mamája. Ezeket a szerepköröket már ismerjük, de eddig nem sokaknak adatott meg, hogy a lekes gazdi szerepében is megfigyelhessék a hírességet. Liv pár éve férjétől kapta a kis cocker spánielt, s Milo születése óta sem hanyagolja kis négylábú kedvencét.

 

 

 

 

20040225_geri_halliwell.jpg

Geóri Halliwell és Harry

Geri Halliwell hatalmas állatszeretetéről, s kutyusához fűződő viszonyáról (mely nem egy potenciális férjjelöltet riasztott el Geri mellől) már mindenki bizonyára hallott. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy az énekesnőnek számos kutyusa van, mégis mindenhová csak Harryt viszi magával, nem kis problémát okozván ezzel saját személyének (bizonyos helyekre való bejutásnál), s természetesen környezetének. A minap éppen Tony Blair vidéki rezidenciáján vendégeskedett az ex-spice, s kutyusa, aki nem tudván ellenállni a természet hívó szavának az étkező közepére pisilt, s Gerinek kellett feltakarítania hőn szeretett ebe után.

 

 

bradpitt.jpg

Brad Pitt és Blanco

Jennifer Aniston ment, Angelina Jolie jött, de Brad életében egy dolog azonban mégis változatlan: kutyusai iránt érzett szeretete. Geri Halliwellhez, s sok más sztárhoz hasonlóan az amerikai szépfiú is "több vasat tart egyszerre a tűzbe", hiszen öt kutyája is van. Név szerint: Purdy, Blanco, CCRider, Saudi és Todd Potter. Blanconak, akivel a képen is látható: különleges szerep jutott Brad életében. Mindegy ugyanis ki fekszik a színész mellett az ágyban, úgysem marasztalhatja sokáig, mert Brad a kis fekete blökit minden áldott reggel megfuttatja a tengerparton

 


charlize34567.jpg

 

Charlize Theron és Denver

Charlize Theron a gyönyörű dél-afrikai színésznő is az állatbarátok hatalmas táborát szaporítja tovább, s egyike azoknak a sztároknak, akik nem "csak" tulajdonosai egy-egy ebnek, hanem próbálnak tenni valamit a többi állatért is, melyeknek kevésbé szerencsés sors jutott, mjint saját kis kedvenceiknek. Az ex-modell nemrég csatlakozott a PETA állatvédő ligához, melynek egyik kampányában szerepel, s ha csak teheti adománygyűjtő partikon is részt vesz, ahová mindig magával viszi Denvert is a zsemle színű, cocker spánielt.

 

 

 

jason_priestley.jpg Jason Priestley és Swifty 

Bizonyára mindannyian jól emlékszünk még Jason, a Beverly Hills 90210 című méltán népszerű sorozatban nyújtott alakítására. A sorozat befejezése óta egy nagyon komoly  autóbaleseten  túl. most kutyájából merít erőt a folytatáshoz. Swifty, a három éves francia bulldog pedig még eteti is gazdáját, ha a helyzet úgy kívánja.

 

 

 Britney Spears és Bit Bit

 Britney Spears és Bit Bit                  

2004. novemberében vette Britney a kis fajtiszta chihuahuat. Az alig pár hetes kiskutyával szeretett volna kedveskedni macho barátjának (ki mára már férje). Kevin tetszését ugyan nem nyerte el annyira szíve hölgyének ajándéka, Britney azonban annyira megszerette, hogy rövid időn belül ez a kutyus lett a kedvence. Az énekesnő villájában saját  hálószobát kapott, s Brit még egy gyönyörű csillárral is megajándékozta karácsonykor. Egyes rosszindulatú híresztelések akkor arról sizóltak, hogy Spears kisasszonynak hiányzik az anyaság. Mára a kisasszonyból asszony lett, s az anyaság is már csak pár hónap: vajon mi lesz utána a kis Bit Bit-tel?

 

 

 

orlando345.jpg Orlando Bloom és Sidi


Legolas már a múlté, a jelen Balian: a tündék, hobbitok, törpök és emberek meséjét kfelváltotta a titokzatos középkori hős lovag legendája. Ki hitte volna, hogy a színész ennek a filmnek köszönheti kutyáját. A történet rendkívül romantikus: a "Mennyei Királyság"-ot Marokkóban forgatták, s két jelenet felvétele között az elcsatangolt sztár az utcán akadt rá a rossz bőrben lévő, játékos kiskutyára, kit nem volt szíve otthagyni. Magával vitte megfürdette, megetette, s mire elindult volna neki otthont keresni már szerelmes is volt. A sztár a pletykák szerint azóta egy ágyban alszik Sidivel, kinek neve az arab nyelvben urat, lordot jelent. Nomen est omen.

 

 

 

 

 

 

rosemcgowan.jpg

Rose Mcgowan és  Bug

A Bűbájos Boszorkák Page-ét bizonyára sokan ismerik, azonban azt kevesen tudják róla, hogy két Boston terrier büszke gaizdája. Kedvencét, Bugot (kinek neve Bogarat jelent, utalván fekete szemeire) saját bevallása szerint akár egész nap el tudná nézegetni a színésznő, grimaszai miatt. Marilyn Manson exe, ahová teheti magával viszi terrierét. Így esett, hogy Bug még a Jay Lenno showban is vendégeskedett egyszer!

  

UsWeekly_Paris.jpg

Paris Hilton és Tinkerbell

Paris Hilton a trendi, hatalmas Hilton vagyon egyik örököse, a Hollywood-i partik koronázatlan királynője, a kutyatartás mezsgyéjén is harcba indul. Ha néha el is felejt eledelt vásárolni a kis chihuahuának, saját tányérjából eteti. Egyszer magát a kutyust felejtette el,. de nagyon. Mentségére legyen mondva, hogy "szinte" saját kezűleg plakátolta ki Los Angelest a kis Tinkerbell fotóival, melyen 5000 dollárt, és teljes anonimitást ígért a nyomra vezetőnek. Szerencsére vannak még rendes emberek, akiknek számít 5000 dollár, s így Tinky visszakerült jogos tulajdonosához, aki hibáját enyhítendő ékszerekkel, apró csecsebecsékkel, és tünci kis ruhákkal igyekszik kárpótolni (s persze saját ruhájához alakítani) a kis Giling-Galang-ot.

Paris Hilton, a Hilton birodalom örököse bolondul a kutyákért.
Azok közül is különösen az aprókat kedveli, így lett kedvence a Tinkerbell névre hallgató csivava(chihuahua).
Kutyusának fényűző életet biztosít, gyermekeként szereti, ruhákat és gyémántékszereket tervez neki.
Több újságírónak is elmondta, hogy ölebe mellett olyan ismereteket szerezett, amelyek a gyereknevelésben is hasznosíthatóak. Ezért magabiztosan vállalna gyermeket szerelmétől, Paris Latsis-tól.
   
  
  A méret a lényeg

Paris körül azonban minden gyorsan változik, így a napokban szárnyra kapott az a hír, hogy már Tinkerbell sem szerez neki akkora örömet, mint korábban, hiszen mindig azt állította, hogy elválaszthatatlanok.
Tavaly, amikor kutyusa eltűnt, szinte belebetegedett bánatába és 5000 dollár jutalmat ajánlott fel a megtalálónak.

Szomszédjai segítségével ölebét sértetlenül kapta vissza, de a nagy öröm lecsengése után a Hilton-lány egy apróbb méretű kutyussal (Bambi nevű új csivavájával) jelent meg a közéletben.
E tettére barátnője adta meg a választ: Paris ugyanis csak addig kedveli a csivavát, amíg nagyon kicsi, Tinkerbell pedig már túl nagyra nőtt. De aggodalomra nincs ok, nem az utcára rakta ki, hanem anyukája gondjaira bízta Tinkerbellt.
Már csak az a kérdés, hogy Bambi meddig élvezheti gazdija "pazar" szeretetét? Annyi biztos, hogy Bambi sem lesz vele minden pillanatban, ugyanis a 2008-ra tervezett űrutazására is csak egy jegyet rendelt.
                                                         Miért választotta Paris a csivavát?

Nevét a kutya a Mexikóban található Chihuahua államról kapta. Míg az inkák szent állatként tisztelték ősét, addig az amerikai őslakosok jóízűen fogyasztották, ugyanis az egyik kedvenc eledelük volt. Háziasítása előtt föld alatti lyukakban tengette életét, ahol társaival összebújva védekezett a zord hideg ellen.Ma már a világ egyik legnépszerűbb kutyájaként a versenyek rendszeres, jól nevelt és elegáns résztvevője. Apró mérete ellenére néha meglehetősen erőszakos, kiharcolja magának a játékot és a gondoskodást egyaránt. Természetesen ha egyedül akar maradni, azt is könnyedén eléri. 
                                


Miley Cyrus (Hannah Montana) és Billy Ray Cyrus és kutyusuk

Pink és Kutyusa        Bush és kutyája                  Christina Aguleira

                 

    
Ashley Tisdale és Blondie


Vanessa Hudgens és Shadow

 

kutyadivat.mlap.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Selena Gomez

(*Répa*, 2010.07.05 12:23)

Tök jó csak Selena Gomez nincs rajta!

Re: Selena Gomez

(Panni, 2013.10.12 12:03)

pedig neki szamojédje van